Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

26.04.2016 19:52

jakie macie sposoby aby kurczak był soczysty?

Odpowiedzi (35)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

27.04.2016 10:41

marynata z cytryną i pieczony w rekawie lub pod przykryciem, potem z 15-20 przed końcem piec bez rekawa lub bez pokrywki

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

27.04.2016 10:51

Marnuje w marynacie 24 godz i przed pieczeniem nakluwam kurczaka

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

27.04.2016 10:54

pieczenie w rękawie nie wysusza

Ola1984

Zadanych pytań: 295

27.04.2016 11:28

Marynata na bazie sosu sojowego - zawsze wychodzi kruchy, soczysty i przepyszny.

ilka01

Zadanych pytań: 6

27.04.2016 11:51

piekę w rękawie wcześniej zamarynuję

Goya

Zadanych pytań: 1385

27.04.2016 11:52

do farszu dodaje trochę oliwy i sos sojowy, można też wstawić mały słoik z wodą lub piwem do piekarnika w czasie pieczenia

Ela427

Zadanych pytań: 12

27.04.2016 12:08

w trakcie pieczenia od czasu do czasu polewam sosem wytopionym z mięsm

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

27.04.2016 14:27

ważne aby długo się marynował np w marynacie z jogurtu czy na bazie oliwy z przy[prawami

wyattearp

Zadanych pytań: 102

27.04.2016 14:34

marynata w mleku, maślance bądź jogurcie !!

Ela15

Zadanych pytań: 1414

27.04.2016 15:22

piekę w rękawie i jest soczysty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak