Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

05.12.2015 10:05

Jakie macie sposoby aby pierniczki po upieczeniu szybko zmiękły?

Odpowiedzi (38)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.12.2015 15:51

chyba nie ma na nie sposobu tylko trzeba mieć dobry przepis

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

05.12.2015 15:52

Dzięki za odpowiedzi

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

05.12.2015 16:07

z tym jabłkiem to dobra rada,zrobiłam tak w ub. roku za radą sąsiadki,do metalowej puszki z pierniczkami włozyłam pokrojone jabłko,szybko zmiękły

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

05.12.2015 16:38

Sposob z jablkiem.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

05.12.2015 16:51

po kilku dniach w opakowaniu powinny zmięknąć

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

05.12.2015 19:44

Ja robię dużo wcześniej, żeby mieć spokój i zawsze na święta są miękkie.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

05.12.2015 20:34

wkładam do foliowego woreczka

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

05.12.2015 21:42

przetestowałam patent z zamknięciem pierników ze skórką chleba, działa

misia53

Zadanych pytań: 339

05.12.2015 22:15

Pierniczki tak jak i piernik muszą swoje odleżeć, tak jak dziewczyny pisały albo w woreczku lub pojemniku zamkniętym "odchodzą"

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

05.12.2015 23:19

najprostszy sposób to chyba włożyć do pojemnika w towarzystwie pokrojonego jabłka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak