Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

05.12.2015 10:05

Jakie macie sposoby aby pierniczki po upieczeniu szybko zmiękły?

Odpowiedzi (38)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

07.12.2015 10:30

chyba jedyny sposób to włożyć do puszki z jabłkiem

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

07.12.2015 14:28

Patent z jabłkiem na pewno fajny do wypróbowania.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.12.2015 14:35

Ja mam przepis że pierniki są miękkie zaraz po upieczeniu

Marta1986

Zadanych pytań: 859

07.12.2015 17:45

ja tez jabłko wkładam

Lis

Zadanych pytań: 56

07.12.2015 18:35

Zamykam w słoiku i dodaję skórkę z jabłka

wyattearp

Zadanych pytań: 102

08.12.2015 12:29

puszka metalowa i jabłko

teresa18

Zadanych pytań: 502

10.12.2015 21:17

zamykam pierniczki z jabłkiem-sposób sprawdzony

Iwusia

Zadanych pytań: 242

10.12.2015 23:15

do puszki metalowej wkładam jabłko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak