Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

23.07.2014 21:22

Jakie macie sposoby na przekrojenie równo biszkoptu na tort?

Najlepsze odpowiedzi (3)

anemon

Zadanych pytań: 163

23.07.2014 23:59

Nóż strunowy sprawdza się znakomicie.

misia53

Zadanych pytań: 339

24.07.2014 06:39

ja też mam nóż strunowy tylko nacinam zwykłym nożem i potem struną równiutko przetnę

Janina

Zadanych pytań: 159

24.07.2014 08:10

Kroję długim nożem ale również bardzo dobrze wyhodzi mi krojenie nitką. Najpierw zaznaczam naokoło nożem, później zakładam nitkę i wychodzi super;)

Odpowiedzi (42)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

23.07.2014 21:30

robię to przy pomocy noża i nitki

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.07.2014 21:30

Kiedyś zaznaczałam i przecinałam nitką obecnie długim szerokim nożem

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

23.07.2014 21:35

Dawno już niczego nie piekłam, ale kiedyś przecinałam nitką i nawet mi to wychodziło całkiem nieźle :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.07.2014 21:37

przecinam specjalnym długim płaskim nożem

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

23.07.2014 21:42

ja mam nóż strunowy, przydatna rzecz

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

23.07.2014 21:46

kroje długim nożem

pestka

Zadanych pytań: 424

23.07.2014 21:47

ja przecinam nożem

Christopher

Zadanych pytań: 31

23.07.2014 22:23

Mnie najbardziej odpowiada długi nóż elektryczny.Biszkopt upieczony dzień wcześniej kroi się lepiej.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

23.07.2014 23:36

Mam bardzo długi i cienki nóż.

kloruś

Zadanych pytań: 4

24.07.2014 00:05

Ja podobnie jak Christopher wolę kroić wczorajszy biszkopt (jest sztywniejszy), robię to długim, ostrym nożem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak