Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

23.07.2014 21:22

Jakie macie sposoby na przekrojenie równo biszkoptu na tort?

Odpowiedzi (42)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.07.2014 00:31

kroję biszkopt nożem strunowym:)świetnie się do tego nadaje:)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

24.07.2014 06:56

Ja kroję biszkopt długim nożem, ale nigdy nie kroję świeżego biszkoptu, w dniu w którym go pieke, nasączam a następnego dnia dopiero kroję.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.07.2014 07:29

ja używam długiego ostrego noża

Motorek

Zadanych pytań: 1446

24.07.2014 08:33

Nożem wokół a później nitką

kusza23

Zadanych pytań: 48

24.07.2014 08:55

Ja nacinam delikatnie nożem dookoła biszkoptu i następnie biorę nitkę i przeciągam .

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.07.2014 09:02

mam taki nożyk z nitką metalową do przecinania biszkoptu;)

dodi

Zadanych pytań: 256

24.07.2014 09:16

ja używam długiego ostrego noża

Ania84

Zadanych pytań: 67

24.07.2014 10:34

długi ostry nóż sprawdza się najlepiej

Róża1

Zadanych pytań: 7

24.07.2014 10:36

dopiero na drugi dzień go przekrawam , długim nożem , a i tak zawsze mam problem czy wyjdzie równo:-)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.07.2014 10:37

Ale też słyszała że nóz powinien być trzymany na parę minut w zamrażalniku wtedy go wyjąć i podobno ładnie biszkot sie kroi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak