Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

13.02.2014 10:54

Jakie pieczenie ciasta jest dla was najlepsze: w wysmarowanej formie z bułką tartą czy kaszą manna, czy może wyłożoną papierem ?

Odpowiedzi (29)

Cranberry

Zadanych pytań: 34

13.02.2014 11:14

wolę jak jest wyłożona papierem

mysza666

Zadanych pytań: 371

13.02.2014 11:16

Papier, papier, jeszcze raz papier ;)

Janina

Zadanych pytań: 159

13.02.2014 11:16

Przeważnie piekę na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, kruche na posmarowanej i posypanej bułką tartą;)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

13.02.2014 11:18

najcześciej wykładam papierem

dodi

Zadanych pytań: 256

13.02.2014 11:19

ja równiez wykładam zawsze

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

13.02.2014 11:19

najczęściej używam papieru do pieczenia

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.02.2014 11:28

papierem do pieczenia

brioszka

Zadanych pytań: 26

13.02.2014 11:33

wykładam papierem :)

mirecka12

Zadanych pytań: 66

13.02.2014 11:35

raczej smaruje i posypuje bułką

Milka100

Zadanych pytań: 76

13.02.2014 11:36

to zależy od ciasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak