Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

13.02.2014 10:54

Jakie pieczenie ciasta jest dla was najlepsze: w wysmarowanej formie z bułką tartą czy kaszą manna, czy może wyłożoną papierem ?

Odpowiedzi (29)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

13.02.2014 11:40

Używam specjalnego papieru do pieczenia

halina17

Zadanych pytań: 271

13.02.2014 11:44

Przeważnie wykładam papierem do pieczenia.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

13.02.2014 11:54

dla mnie najwygodniejsze jest wykładanie papierem do pieczenia

Renata

Zadanych pytań: 0

13.02.2014 12:17

Zazwyczaj blachę smaruje masłem wykładam papierem i wysypuje bułką tartą.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

13.02.2014 12:52

wykładam papierem

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

13.02.2014 13:01

prawie zawsze wykładam papierem

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

13.02.2014 14:49

Ja smaruję tłuszczem i wysypuję bułką tartą.

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

13.02.2014 17:06

Jak piekę ciasta w blaszce to wyścielam ową blaszkę papierem do pieczenia.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

13.02.2014 23:05

wolę starą metodę posmarowana i posypana bułką tartą, jeszcze się nie przekonałam do pergaminu brązowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak