Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

molanka

Zadanych pytań: 14

12.12.2016 18:10

Jakie rybne potrawy moźna szybciej przygotować i zamrozić do świąt ?

Odpowiedzi (43)

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.12.2016 22:02

świeże muszą być :-)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.12.2016 22:54

Myślę, że można zrobić rybkę w occie bo taka postoi długo bez mrożenia.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

13.12.2016 00:41

też gotowych nie mroziłam

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.12.2016 08:11

smażone można zamrozić

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.12.2016 08:19

zawsze robię na świeżo , możesz wcześniej przygotować rybę w occie jeśli taką lubicie

edytazaw89@wp

Zadanych pytań: 5

13.12.2016 08:51

Opanierować można ale nie smażyć tylko zamrozić

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.12.2016 08:56

zawsze na świeżo robię

Futka

Zadanych pytań: 2

13.12.2016 09:55

Ja zawsze robię ryby na świeżo, ale wcześniej przygotowuję śledziki :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.12.2016 10:01

nie mrozimy przygotowanych ryb

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.12.2016 10:06

nie mroziłam ryb usmażonych, raczej bym tego nie robiła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak