Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

molanka

Zadanych pytań: 14

12.12.2016 18:10

Jakie rybne potrawy moźna szybciej przygotować i zamrozić do świąt ?

Odpowiedzi (43)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.12.2016 11:01

Lepiej kupic 2-3 dni przed świętami doprawić i schować do lodówki

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.12.2016 11:05

Jeżeli ryba była świeża to po usmażeniu można zamrozić, ale to już nie będzie ten smak. Lepiej na świeżo zrobić.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.12.2016 11:30

ja robię rybę po grecku

adelajda

Zadanych pytań: 234

13.12.2016 11:43

Zawsze ryby robię na świeżo , nie mogę pomóc

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.12.2016 11:45

Nigdy nie mroziłam przetworzonej ryby, jedynie co można zrobić wcześniej, to ją zamarynować.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

13.12.2016 12:46

nie mrożę nigdy ryb przyrządzonych

ilka01

Zadanych pytań: 6

13.12.2016 13:05

też robię na świeżo

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

13.12.2016 16:09

nigdy nie mrożę potraw z ryb

Janina

Zadanych pytań: 159

13.12.2016 16:26

Równeiż nigdy nie mroziłam;))

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.12.2016 16:39

słyszałam, że niektórzy mrożą farsz do ryby po grecku wcześniej....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak