Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Triss

Zadanych pytań: 10

09.03.2014 11:13

Jakie są wasze sposoby na wykorzystanie resztek?

Odpowiedzi (42)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

09.03.2014 11:49

Pieczywo naddaje się na grzanki, mięso na gulasz. Często też jak coś zostaje to wrzucam do jednego garnka i coś się tam zawsze z tego ugotuje :)

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

09.03.2014 11:57

najczęściej pizze albo zapiekanki robię

migotka28

Zadanych pytań: 20

09.03.2014 12:07

zależy jakie to resztki, robie sałatki,bigos,gulasz i zapiekanki

teresa18

Zadanych pytań: 502

09.03.2014 12:13

resztki mięs wykorzystuję do farszu, bigosu a pieczywo suszę i mielę, ciasta u mnie nie zostają

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

09.03.2014 12:17

z resztek robię zapiekanki

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.03.2014 12:18

najczęściej do zapiekanek, bigosu

idealme

Zadanych pytań: 62

09.03.2014 12:20

zwykle oddaję psu :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

09.03.2014 12:20

do zapiekanek i pizzy

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

09.03.2014 12:32

raczej nie mam resztek staram sie gotowac tylko tyle aby nie zostawało

borgia

Zadanych pytań: 89

09.03.2014 12:54

Przegląd lodówki robię dosyć często. Zwykle powstaje jakaś sałatka, zapiekanka lub... omlet. Oczywiście w zależności od tego - co to jest. Nie ma szans jednak u mnie na jakieś obiadowe resztki, nie mówiąc o samym mięsie. Tu raczej jakiś kawałek ogórka, pomidor, kawałek papryki... Jakiś plasterek wędliny - wepchnięte gdzieś głębiej. Wiele nie da się z tego zrobić, toteż i nie są to jakieś wybitne dania. Ale z kolei dosyć częste. Bo jak wiadomo - świeża wędlina na półce bardziej smakuje niż kupiona wczoraj... ;).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak