Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

17.10.2013 08:01

jakie używacie najczęściej smaki olejków do ciast?

Odpowiedzi (48)

malina

Zadanych pytań: 4

17.10.2013 08:09

cytrynowy i arakowy

Janina

Zadanych pytań: 159

17.10.2013 08:11

Cytrynowy, pomarańczowy i migdałowy;)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.10.2013 08:12

rumowy i migdałowy

Stenka

Zadanych pytań: 467

17.10.2013 08:13

Rumowy do masy tortowej, migdałowy do makowców, a waniliowy do serników

Rybciia

Zadanych pytań: 744

17.10.2013 08:21

najczęściej rumowy i waniliowy :-)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.10.2013 08:22

rumowy ,migdałowy, waniliowy

pestka

Zadanych pytań: 424

17.10.2013 08:27

cytrynowy , arakowy, rumowy i waniliowy

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.10.2013 08:32

bardzo rzadko używam. wolę dodać domowy cukier waniliowy lub ekstrakt, skórkę cytrynową czy odrobinę prawdziwego rumu :)

m1monika

Zadanych pytań: 1208

17.10.2013 08:35

rumowy i migdałowy :-)

pycholka

Zadanych pytań: 78

17.10.2013 08:38

tylko waniliowy, jeśli potrzebuję innych to dodaję skórkę z cytryny itp.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak