Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

29.08.2013 13:47

Jakiej kapusty używacie do robienia gołąbków: białej , włoskiej , a może czerwonej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.08.2013 14:42

Najczęściej jest to kapusta biała oraz włoska, ale czasami robię z pekińskiej. Próbowałam z czerwonej, ale nieczęsto uda się kupić taką, z której łatwo oddzielić liście ;) Robiłam też raz w życiu z białej kiszonej w całości - są wyjątkowe, ale kupić taką kapustę to prawdziwe szczęście obecnie... ja ją dostałam od kogoś, kto kisi "po staremu" :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

29.08.2013 13:50

robię z białej lub włoskiej, kiedyś robiłam też z pekińskiej

Beatris

Zadanych pytań: 43

29.08.2013 13:57

Najczęściej białej.

Odpowiedzi (31)

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.08.2013 13:48

do gołąbków uzywam zawsze białej kapusty

Margaretkaw

Zadanych pytań: 9

29.08.2013 13:49

Używałam białej i włoskiej, z tej drugiej gołąbki wychodzą delikatniejsze :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.08.2013 13:50

używam tylko białej kapusty

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

29.08.2013 13:50

różnie robię gołąbki ze zwykłej kapusty z włoskiej a nawet z pekińskiej z czerwonej jeszcze nigdy nie robiłam ale mam zamiar

jussta

Zadanych pytań: 36

29.08.2013 13:52

białą i włoską

Alex_M

Zadanych pytań: 119

29.08.2013 13:52

najbardziej lubię z włoską

pestka

Zadanych pytań: 424

29.08.2013 13:52

robię z włoskiej i białej, ale najlepiej mi smakują z białej

migotka28

Zadanych pytań: 20

29.08.2013 13:54

robiłam z białej,włoskiej i pekińskiej z czerwonej jeszcze nie próbowałam

Janina

Zadanych pytań: 159

29.08.2013 13:54

Z czerwonej nie robiłam nigdy. Robię z białej albo z włoskiej;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.08.2013 13:55

białą używam najczęściej, albo włoską

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak