Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

29.08.2013 13:47

Jakiej kapusty używacie do robienia gołąbków: białej , włoskiej , a może czerwonej?

Odpowiedzi (31)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.08.2013 13:57

robiłam z białej ,ale z włoskiej nie robiłam

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

29.08.2013 14:00

białą ,a bardzo rzadko włoską

Wacław

Zadanych pytań: 1269

29.08.2013 14:03

na przemian białą i włoską ,z czerwonej nawet nie wiem jak smakuje

misia53

Zadanych pytań: 339

29.08.2013 14:20

ja już ze wszystkich robiłam gołąbki ale najczęściej jednak robię tradycyjnie z białej kapusty

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

29.08.2013 14:28

Najczęściej używam białej, czasami włoskiej :)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

29.08.2013 14:34

zawsze białej

adelajda

Zadanych pytań: 234

29.08.2013 14:38

włoska, pekińska albo biała

Mniam

Zadanych pytań: 87

29.08.2013 14:40

Jak dla mnie najlepsza włoska, ale z białej też robię.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

29.08.2013 14:40

z białej tradycyjnie :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

29.08.2013 14:40

Robię z białej kapusty- z włoskiej też już robiłam.Z czerwonej jeszcze nie próbowałam,ale robiłam raz z pekińskiej jest bardzo delikatna i krótko się je dusi:)Najlepsze jednak tradycyjne z białej kapusty:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak