Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

30.12.2016 00:57

jakiej soli używacie na codzień do potraw?

Odpowiedzi (66)

anemon

Zadanych pytań: 163

30.12.2016 10:11

Używam himalajskiej.

gosia56

Zadanych pytań: 466

30.12.2016 10:17

sól morska , himalajska różowa a do przetworów kamienną

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.12.2016 10:21

ja używam soli morskiej

mysza75

Zadanych pytań: 96

30.12.2016 10:22

soli morskiej, kamiennej i himalajskiej

Renata9

Zadanych pytań: 329

30.12.2016 10:26

Często używam soli morskiej lub kamiennej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

30.12.2016 10:40

najczęściej soli morskiej

ben-ka

Zadanych pytań: 459

30.12.2016 10:43

Zwykłą sól jodowaną, a do przetworów głównie kamienną.

adelajda

Zadanych pytań: 234

30.12.2016 10:53

Używam soli morskiej

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

30.12.2016 11:22

morskiej , jodowanej

pestka

Zadanych pytań: 424

30.12.2016 11:23

używam soli morskiej i jodowanej - ale generalnie używam jej mało ,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak