Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

30.12.2016 00:57

jakiej soli używacie na codzień do potraw?

Odpowiedzi (66)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

30.12.2016 17:18

Najczęściej jest to: sól jodowaną, morską i himalajską

Renataj

Zadanych pytań: 1275

30.12.2016 17:39

Najczęściej jodowaną i morską

benka

Zadanych pytań: 15

30.12.2016 18:07

himalajską różową i morską jodowaną

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

30.12.2016 18:09

Kamiennej i morskiej

ZEWA

Zadanych pytań: 190

30.12.2016 18:17

U mnie w zależności od potrzeb kamienna, morska, himalajska i zwykła sól kuchenna drobna.

norweska20

Zadanych pytań: 400

30.12.2016 19:07

kamienną i morską ..czasem czosnkową :)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

30.12.2016 19:47

zwykłej jodowanej, czasem himalajskiej albo czosnkowej

anka1988

Zadanych pytań: 25

30.12.2016 20:32

najczęściej kamiennej, a w młynku - morskiej

Marta1986

Zadanych pytań: 859

30.12.2016 21:13

ja zazwyczaj morskiej

Klausia

Zadanych pytań: 251

30.12.2016 21:26

Himalajska, kamienna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak