Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

02.03.2014 11:47

Jakim papierem (czym innym) smarujecie blachy do pieczenia, naczynia żaroodporne? Ja używam do tego zawsze papieru z masła lub margaryny.

Odpowiedzi (17)

pestka

Zadanych pytań: 424

02.03.2014 13:40

ja blachy wykładam papierem do pieczenia, lub papierem po tłuszczu

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.03.2014 13:42

smaruje papierem od masła i margaryny blaszki

mufinka79

Zadanych pytań: 303

02.03.2014 14:32

Smaruje albo ręką, albo pędzelkiem silikonowym :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

02.03.2014 23:20

blaszkę smaruję ręką lub gdy jest to już końcówka np. margaryny to margarynę trzymam papierem w którym była zawinięta, opakowana

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

03.03.2014 09:00

papier do pieczenia używam

engie23

Zadanych pytań: 1

07.09.2014 17:25

papier do pieczenia

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

04.12.2014 23:58

ja używam papier do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak