Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

24.10.2014 18:17

Jeśli piekę coś z samymi żółtkami to białka mrożę, mam jak znalazł do bezy, a czy można na odwrót ? mroził ktoś żółtka ?będę wdzięczna za odp.

Odpowiedzi (25)

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

25.10.2014 11:32

Nigdy nie mroziłem

Anna133

Zadanych pytań: 143

25.10.2014 12:15

dzięki za odp. to nawet nie mam co eksperymentować, ja się tutaj na DS dowiedziałam, że można mrozić białka, powiem, że byłam bardzo zaskoczona, ale dzięki temu nie muszę ich dawać pieskom czy gotować i dawać kurą, wyciągam kiedy mam ochotę na bezy i głównie tak właśnie białka zużywam, a często mi zostają :)

ice cubes

Zadanych pytań: 0

25.10.2014 15:53

nigdy nie mrożę, nawet białek

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

25.10.2014 16:27

Żółtka mrożone nie są dobre, są takie jakby trochę ugotowane, słabo się ubijają, bo nie sa już całkiem płynne.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

25.10.2014 21:50

nigdy nie mroziłam żółtek ani białek zawsze staram się je wykorzystywać na bieżąco

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak