Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

18.02.2014 23:09

Jeśli robicie ciasto drożdżowe ze śliwkami, to śliwki układacie skórką do góry , czy skórką do ciasta ;) Kiedyś widziałam w jakimś programie kulinarnym, że robi to różnicę ;)

Odpowiedzi (23)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

19.02.2014 09:17

"dupcią" w dół. tak mam w przepisie od mamy ;)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

19.02.2014 09:21

Skórką do ciasta, dzięki temu mniej soku wycieknie do ciasta.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.02.2014 09:34

Zawsze układam skórką do ciasta,do każdego drożdżowego,ucieranego i kruchego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak