Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

08.02.2014 11:39

Jeśli zdarzy Ci się, że masa do ciast z dodatkiem żelatyny lub galaretki jest za rzadka wstaw ją na trochę do lodówki. Tylko należy uważać aby za bardzo się nie ścięła bo będzie problem z rozsmarowaniem jej.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 12:05

przydatna rada, dzięki

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2014 11:40

Ja już tak miałam , wyszła mi masa za rzadka ,pręciutko wstawiłam do lodówki i uratowałam.

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.02.2014 11:40

często tak robię

Odpowiedzi (15)

Renata9

Zadanych pytań: 329

08.02.2014 11:40

fajna rada, dziękuję

Malinka

Zadanych pytań: 302

08.02.2014 11:42

Też kiedyś zastosowałam powyższą radę. Sprawdziła się idealnie!

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

08.02.2014 11:43

dobra rada i sprawdzona jak widać z komentarzy

Janina

Zadanych pytań: 159

08.02.2014 11:43

Dzięki, dobra rada;)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

08.02.2014 12:05

Dobra rada się przyda :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

08.02.2014 12:10

też tak robię polecam bo ten sposób się sprawdza

Noruas

Zadanych pytań: 232

08.02.2014 12:20

Tak robię sprawdza się

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 12:46

dobra rada ')też tak robię czasami

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

08.02.2014 13:02

też tak czasami robię

Czyki

Zadanych pytań: 72

08.02.2014 14:40

Znakomity pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak