Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

08.02.2014 11:39

Jeśli zdarzy Ci się, że masa do ciast z dodatkiem żelatyny lub galaretki jest za rzadka wstaw ją na trochę do lodówki. Tylko należy uważać aby za bardzo się nie ścięła bo będzie problem z rozsmarowaniem jej.

Odpowiedzi (15)

Milka100

Zadanych pytań: 76

08.02.2014 15:20

tak często tak robię

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.02.2014 15:24

zawsze tak robię, trzeba potem pilnować żeby się stęgła za mocno

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

08.02.2014 15:31

tak robię :)

krokus

Zadanych pytań: 145

08.02.2014 16:07

stosowałam kiedyś powyższą radę sprawdza się ;)

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

08.02.2014 22:04

Warto spróbować. Dobra rada dzięki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak