Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

06.03.2014 22:17

Jeśli zrobicie za dużo pierogów w jakiej formie lepiej je zamrozić : po uprzednim ugotowaniu czy surowe? jaki sposób jest lepszy?

Odpowiedzi (44)

Niki22

Zadanych pytań: 46

06.03.2014 23:27

ja również obgotowane bo surowe lubią się kruszyć :)

treonina

Zadanych pytań: 1213

06.03.2014 23:29

tylko i wyłącznie surowe, obgotowane już nie smakują tak samo dobrze :-)

blankkaa

Zadanych pytań: 4

06.03.2014 23:39

Zdecydowanie surowe! Obtoczone w mące, aby nie przywierały do siebie. Z obgotowanymi jest ten problem, że strasznie się sklejają!

Kasia36

Zadanych pytań: 463

06.03.2014 23:42

zamrażam nieugotowane

Sroczka

Zadanych pytań: 513

06.03.2014 23:43

Ja mrożę surowe pierogi.

Beatris

Zadanych pytań: 43

06.03.2014 23:51

Ja również zamrażam surowe. Układam je luźno, zamrażam i przesypuję do woreczka.

Róża1

Zadanych pytań: 7

06.03.2014 23:57

też mrożę obgotowane .

Megg

Zadanych pytań: 69

07.03.2014 00:20

ja mrożę gotowane pierogi

Lidzia

Zadanych pytań: 21

07.03.2014 05:11

Zamrażam surowe.

ao_12

Zadanych pytań: 38

07.03.2014 06:52

ja zamrażam surowe, są smaczniejsze niż te wcześniej obgotowane:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak