Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

02.12.2013 18:44

Jestem zbulwersowana !

Odpowiedzi (36)

idealme

Zadanych pytań: 62

02.12.2013 19:57

Babciagramolka - nie bierz tego do siebie, każdy wyraża swoją opinię, nie chciałam cię przy tym urazić, sama podziwiam niektóre twoje przepisy i chętnie nagradzam, po prostu trzeba się do tego zdystansować i robić swoje!

rjustysia

Zadanych pytań: 190

02.12.2013 20:34

Bardzo mi przykro z tego powodu. Wielokrotnie wchodziłam na Twój profil, znam Twoje przepisy, bardzo lubię i treść i zdjęcia. Prawdopodobnie ktoś z użytkowników wziął Cię, przetrzepał Twój profil i nawrzucał zgłoszeń do DS.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

02.12.2013 20:46

też jestem w szoku... Widziałam dużo twoich przepisów i większość zawsze były przeze mnie uważane za bardzo dobre. Zastanawiam się czy moderatorzy tego portalu wogóle maja pojęcie o gotowaniu.. Widziałam już kilkaset "perełek" typu żelki z galaretki i inne cuda wianki i jestem ciekawa dlaczego wciąż tu są.. Ja bym to całe zdarzenie chyba jednak sobie odpuściła, bo jak znam życie to odpiszą ci jakimś morałem na temat prostoty przepisu.. Walka z wiatrakami.. Dodawaj dalej przepisy według swojego uznania, i nie przejmuj się, że ktoś tam ich nie docenił- jest znacznie więcej ludzi, którzy je doceniają :) Jak komuś zależy to przepis zapamięta lub nawet zapisze

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

02.12.2013 21:08

cóż mam Ci, Buniu, powiedzieć ? ja już przestałam wstawiać tutaj swoje przepisy bo w zalewie badziewia i tak ich nie widać... Na stronie jest zaledwie kilka, może kilkanaście osób które według mnie mają pojęcie o gotowaniu i spotykam ich na innych stronach czy blogach więc mnie też znajdą jeśli będą chciały a tutaj... cóż... nie warto się szarpać bo i tak wygra chłam...

chrupnij-sobie.pl

Zadanych pytań: 94

02.12.2013 21:26

wiesz Buniu bardzo Cię cenię ale od jakiegoś czasu bardzo rzadko się loguję i nie wstawiam swoich przepisów. Każdy jest dobry w tym co robi na jakiś sposób nie można powiedzieć że niektórzy wpisują wyjątkowe przepisy a reszta to "chłam".Ucząc się gotowania każdy zaczynał od tego "chłamu'. Nie loguję się bo jestem zniechęcona nie przepisami ale co poniektórymi komentarzami. Z najprostszych przepisów powinniśmy czerpać inspiracje a nie denerwować się. Bunia rób swoje życzę Ci samych sukcesów!

Noruas

Zadanych pytań: 232

02.12.2013 21:34

ja też jestem w szoku, bo Ty masz fajne pomysły i ciekawe przepisy

borgia

Zadanych pytań: 89

02.12.2013 21:43

Dwa pokoje z kuchnią... masz bardzo dużo racji. Niestety. Bo wolałabym, aby strona miała same wartościowe przepisy, niezależnie od prostoty. Niedawno był problem z jednym bardzo fajnym przepisem, który miał za mało składników. Opis dokładny i dosyć długi... Czy potrafimy oddzielić ziarna od plew? Co nam przynosi chlubę? Fakt, że trafiło się na ciekawy przepis, który w jakimś stopniu nie spełnia warunków - bo właśnie mało składników, bo to kanapka (nie ważne jak bardzo odjazdowa, no ale kanapka...), bo to prosty przepis, który nie tylko uświetni nam stół, ale pomoże w kompozycji na przyszłość... Poczekam i ja, bo mam kilka kanapek w swoim zbiorze. Jednak mam nadzieję, że skoro już raz przechodziły weryfikację to jednak zostaną na miejscu. Jednak wciąż nie rozumiem dlaczego tak się dzieje... Buniu wiesz dobrze - i mam nadzieję, że poprawi Ci to humor - dla wielu z nas jesteś tu w czołówce. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

02.12.2013 21:56

Nie dziwię się, że jesteś zbulwersowana, bo i ja tego uczucia doświadczyłam. Mnie również usunięto jakiś czas temu pomysłowe przepisy, których tutaj jeszcze nie było. Przez długich czas zniesmaczona zaprzestałam dodawać tutaj przepisy. Mam wątpliwości czy administrator tej strony ma głębsze pojęcie o gotowaniu patrząc na niektóre wyróżnienia, czy usuwanie wartościowych przepisów, a niereagowanie na te nic nie wnoszące. Co raz poważniej myślę o założeniu własnego bloga, tam można przynajmniej samemu decydować co jest warte uwagi bez obawy, że ktoś usunie przepis. Jednakże na razie wróciłam i nie poddaję się. Póki nie mam swojego będę dodawać Wam moje przepisy tutaj, bo dla kilkunastu wartościowych ludzi po prosto warto :) Wiele się tutaj nauczyłam przez ten rok. Dzisiaj właśnie mija rok jak tutaj się znalazłam. Dzięki wielkie za wszystko :)

plocia

Zadanych pytań: 561

02.12.2013 23:54

Nie jestem super mega zdolną kucharką ale dzięki Waszym przepisom, nawet tym najprostszym nauczyłam się gotować. Przyznaję - ja kiedyś nawet nie umiałam sosu samemu zrobić, robiłam z paczki. Uważam, że przepisy nawet z małą ilością składników mogą być cenne. Ale jeśli ktoś tylko takie dodaje i to bez fotek to raczej już rutynowe klepanie punktów. Babciagramolka Babciagramolka Bunia - bardzo fajne masz przepisy i często z nich ostatnio korzystam.

polly66

Zadanych pytań: 68

02.12.2013 23:59

Nie chcę wprowadzać zamętu i nie wiem, czy w dalszym ciągu tak jest (nie było mnie tu "trochę"), ale jakieś 1.5-2 (?) lata temu napisałam do moderatorów, dlaczego usunęli przepis (de facto nie informując wcześniej...), który był jak najbardziej w porządku. W odpowiedzi otrzymałam coś w stylu: Przepis został zgłoszony do usunięcia, nie weryfikujemy tego, ale usuwamy. Białej gorączki dostałam i wysłałam epopeję z zapytaniem, czy w takim razie mogę zgłosić setki przepisów kogoś, kogo nie trawię, a moderator usunie je bez mrugnięcia okiem (!) DS odpisał mi wówczas łaskawie, że mam ponownie wstawić ten przepis i wszystko będzie OK... kpina...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak