Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

13.06.2014 08:46

Jestem zwolenniczką gołąbków tradycyjnych, ale ostatnio zrobiłam z kaszą i grzybami pieczone. Do tego sos pieczarkowy i muszę przyznać, że i ta wersja mi odpowiada. Robiłam też z mięsem, ryżem i warzywami. Czy macie jeszcze inne pomysły na farsz do gołąbków ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.06.2014 08:58

również lubimy gołąbki tradycyjne ale też z innym farszem,ostatnio zrobiliśmy ,fasolowo-mięsno-warzywne

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

13.06.2014 22:31

jadłam dawno temu gołąbki z dodatkiem tartych ziemniaków(tak jak na babkę ziemniaczaną)bardzo mi smakowały ,ale sama ich nie robiłam:)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

13.06.2014 09:07

Dzięki za podpowiedzi. Wiktoria29 przepisu jeszcze nie ma, jak mi się uda to wieczorkiem dodam :)

Odpowiedzi (19)

pestka

Zadanych pytań: 424

13.06.2014 08:53

ja ostatnio robiłam z kasza gryczana i ziemniakami , bardzo mi smakowały

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

13.06.2014 08:54

ja do tej pory robiłam tylko standardowe, z mięsem i ryżem, ale te o których piszesz, z kasza i grzybami brzmią świetnie, gdzieś jest przepis?

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.06.2014 08:56

Ja robiłam z kaszą jęczmienną wiejską i karkówką ,wszystkim smakował obiadek ,ale najczęściej robię standardowe

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.06.2014 08:56

ja bardzo lubię z farszem ziemniaczanym, tylko często mi ten farsz wycieka z kapusty:)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

13.06.2014 08:56

Ja robię z kaszą i grzybami ,ale zawijane w czerwoną kapustę.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

13.06.2014 09:01

Jadłam kiedyś faszerowane ryżem, mięsem i tartą marchewką. Bardzo smaczne były.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

13.06.2014 09:11

ja lubię gołąbki bez zawijania

Renata9

Zadanych pytań: 329

13.06.2014 09:14

świetne te pomysły na inne gołąbki, na pewno je wykorzystam

Czyki

Zadanych pytań: 72

13.06.2014 09:58

Ja lubię tradycyjne gołąbki z sosem pomidorowym, ale z kaszą pęczak i pieczarki mogą być wspaniałe :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.06.2014 10:15

Ja robiłam kiedyś z farszem z mięsa i ryżu ale smażone i z sosem grzybowym :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak