Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

13.06.2014 08:46

Jestem zwolenniczką gołąbków tradycyjnych, ale ostatnio zrobiłam z kaszą i grzybami pieczone. Do tego sos pieczarkowy i muszę przyznać, że i ta wersja mi odpowiada. Robiłam też z mięsem, ryżem i warzywami. Czy macie jeszcze inne pomysły na farsz do gołąbków ?

Odpowiedzi (19)

ppaulina

Zadanych pytań: 22

13.06.2014 11:02

Ja robię czasem takie mieszanę z ryżem i kaszą jaglaną do tego podsmażona cebulka i kiełbasa podwawelska

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.06.2014 11:31

Ja robię często z samym mięsem i papryka z kapusty włoskiej

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.06.2014 14:55

Pieczone gołąbki robię od dawna,bo wolę je od duszonych.Z kaszą i suszonymi grzybami są bardzo smaczne.Czasami robię te niby gołąbki tzw siekane ale wolę jednak tradycyjne.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

13.06.2014 15:42

gołąbki z ziemniakami jak ruskie lubię

Lidzia

Zadanych pytań: 21

13.06.2014 18:10

Jestem tradycjonalistką. Inne gołąbki, jakie dopuszczam w swoim menu to jarskie z sosem grzybowym.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

13.06.2014 21:17

u mnie najlepiej smakują te tradycyjne ale robię również z pieczarkami, marchewką , cebulką i mięsem mielonym oraz z ryżem

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

13.06.2014 21:50

Ja najbardziej lubię właśnie z pęczakiem lub kaszą gryczaną paloną i suszonymi grzybkami, a do tego sos grzybowy lub pieczarkowy. Tradycyjne też lubię, ale pod warunkiem, że ryżu jest zdecydowanie więcej od mięsa. I takie z ryżem, marchewką i cukinią, a do tego sos pomidorowy. Chyba zrobię jakieś w weekend, bo wieki nie jadłam gołąbków.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

14.06.2014 00:53

Robię takie farsze do gołąbków : ryż +mięso+ sos pomidorowy, lub ryż + grzyby suszone+ sos grzybowy. Z kaszą gryczaną, czy jęczmienną też kiedyś robiłam też są dobre, ale robię je rzadziej.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.06.2014 10:38

ja robiam z kasza i pieczarkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak