Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

14.12.2014 18:46

jutro poniedziałek, ja już kiszę barszcz, zrobię bigos taki 3-4 dni będzie się gotował, czy wy tez już zaczynacie ? uwielbiam ten okres przedswiąteczny

Odpowiedzi (25)

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.12.2014 20:06

zakwas juz nastawiony ale bigosu nie robię na święta tylko dopiero na sylwestra;)

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

14.12.2014 20:07

nic jeszcze nie robię, nie mam czasu, tylko praca i praca

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

14.12.2014 20:34

Na razie mam tylko barszcz ukiszony.

Małgorzata Pin

Zadanych pytań: 9

14.12.2014 20:43

bardzo lubie okres przedświątwczny

migotka28

Zadanych pytań: 20

14.12.2014 21:27

barszczyk się kisi, pierogi i uszka zrobione i zamrożone, przed samymi śiętami zrobie śledzika a potem tylko ciasto i dania te na które muszą byc przygotowane w dniu podania

Ankha

Zadanych pytań: 112

14.12.2014 21:31

W tym roku postaram sié mniej szalec w kuchni, nie chce jesc na sile tylko dlatego ze ponioslo mnie w kuchni, bo to by sie chcialo, tamto kusi...:) Choinke mam juz ubraná, pozostale dekoracje powieszone, od razu zrobilo sie odswietniej w domku. Co do jedzenia -planuje barszcz, ale bez zakwasu, pierogi, pewnie jakas rybe i przynajmniej jedno domowe ciasto. Reszta bedzie zalezec od checi pomocy domowników

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.12.2014 07:30

ja zacznę w weekend w niedziele gotować bigos we wtorek uszka pierogi i galareta :D za to pekluję już mięsko do wędzenia

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.12.2014 07:32

Też zaczynam w weekend i już nie mogę się doczekać

Anna133

Zadanych pytań: 143

15.12.2014 07:33

O tak mięsko też już od dziś będzie się peklowało, w ogóle to fajnie z domową wędliną, bo nie trzeba stać potem w kolejkach, a i tak po 2-3 dniach sklepowa szynka do najświeższych nie należy, polecam każdemu sobie zrobić, jeśli nie macie gdzie wędzić to zróbcie sobie w piekarniku, kiedyś też tak robiłam, teraz mam wędzarnię w ogrodzie i sobie chwalę.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

15.12.2014 09:33

ja w tym roku wyjeżdżam na święta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak