Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Habibi

Zadanych pytań: 690

27.08.2013 18:40

Kiedy zrywacie jarzębinę do przetworów? Zastanawiam się czy już pora, bo wkoło mnóstwo koralowych baldachów na drzewach, a doczytałam w internecie, że powinno się zrywać jeszcze przed przymrozkami... chociaż kiedyś słyszałam dokładnie odwrotną wersję ;)

Odpowiedzi (11)

elka72

Zadanych pytań: 15

29.08.2013 14:59

Chętnie wykorzystam jarzębinę w przetworach,nigdy nic z niej nie robiłam i jestem ciekawa jej smaku.Może jakaś naleweczka lub dżemik?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak