Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

19.08.2013 16:41

Kilka dni nie było mnie na działce i urosła mi bardzo wielka cukinia oraz bardzo wielki kabaczek, co mogę teraz z nich zrobić ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.08.2013 20:02

leczo, placki, zupa krem, nadziewane

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.08.2013 16:42

ja zrobiłabym leczo

gosia1988

Zadanych pytań: 526

19.08.2013 16:48

ja z takich wielkich to robię leczo lub bigos

Odpowiedzi (18)

Renata9

Zadanych pytań: 329

19.08.2013 16:41

Czy w ogóle będą jeszcze smaczne do jedzenia, czy raczej nie ?

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.08.2013 16:52

Leczo , bogos ,placki z cukini

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.08.2013 17:00

obrać z grubej skóry, usunąć pestki i można zrobić placki, zupę krem, ciasto, dodać do leczo

misia53

Zadanych pytań: 339

19.08.2013 17:02

mam znajomą co zawsze chce takie większe ,bo nie mają już takiej" waty "w środku . Robi z nich leczo i salatki na zimę , oczywiście po wydrążeniu ziarenek

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

19.08.2013 17:19

można zrobić kompot lub dżem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

19.08.2013 17:19

myślę że najlepsze będzie leczo lub placki

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.08.2013 17:26

mozna zrobić zupę krem ,placki,albo do słoika marynowaną

ao_12

Zadanych pytań: 38

19.08.2013 17:27

ja proponowałabym zrobić leczo, albo placki

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.08.2013 17:36

zrób ratatuję

Sarenka

Zadanych pytań: 363

19.08.2013 17:37

Wydrążyć środek, nafaszerować np mięsem mielonym z cebulą, czosnkiem, koncentratem pomidorowym i przyprawami, upiec i podpiec z żółtym serem na wierzchu - pycha! Raz zrobiłam na rodzinną imprezę i wszyscy się zajadali :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak