Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

26.09.2014 17:31

Kupiłam dwa podudzia z indyka i brakuje mi weny jak je smakowicie przygotować. Podrzućcie jakiś pomysł - tylko nie tradycyjny rosołek i gotowane mięso.

Odpowiedzi (24)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.09.2014 20:05

Nie ma to jak pieczony indyk, takie podudzia najlepsze :)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

26.09.2014 21:22

faszerowane i pieczone w piekarniku będą pyszne

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

26.09.2014 21:27

Ja lubię galantynę - trochę pracochłonna ale warto.

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.09.2014 21:52

piekę na patelni uprzednio zamarynowane w przyprawach a przed włożeniem na gorący tłuszcz jeszcze je grubo smaruję musztardą , wtedy sos jest bardzo dobry bez zagęszczania :-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.09.2014 22:34

Nafaszeruj go i upiecz w piekarniku.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

26.09.2014 23:16

piękę w piwie jak golonkę wieprzową

Lidzia

Zadanych pytań: 21

27.09.2014 06:06

Faszerowane warzywami.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

27.09.2014 07:38

Ja przygotowałabym go w piekarniku w marynacie ziołowo-czosnkowej, z dodatkiem soku z cytryny. Dla smaku odrobinę słodkiej papryki i pieprzu.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.09.2014 08:35

Ja bym zrobiła swoją marynatę i upiekła w piekarniku mogą być z ziołami ,podudzia faszerowane fetą i ziołami.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

27.09.2014 09:52

Ja lubię pieczone z piekarnika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak