Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.12.2013 22:07

Kupiłam gęś mrożoną z podrobami. Gąskę upiekę pojutrze, podroby wyjęłam. Macie pomysł jak je wykorzystać?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.12.2013 01:02

można dodać do rosołu:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.12.2013 22:39

jak gotuję rosół to dodaję podroby bardzo je lubimy

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.12.2013 12:35

możesz zamrozić i wykorzystać do nadziania kaczki, zrobić pasztet, do rosołu dodać

Odpowiedzi (23)

Stenka

Zadanych pytań: 467

23.12.2013 22:10

Ja zawsze staram się kupować bez podrobów

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.12.2013 22:12

Może coś dodać i fajny pasztecik. A może usmażyć wątróbkę z cebulką. Smacznego życzę.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

23.12.2013 22:15

Najlepiej zrobić pasztet :)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

23.12.2013 22:17

ja z podrobów lubię robić taki sos/gulasz zabielany śmietanką do ziemniaków lub ryżu :)

Rycerz

Zadanych pytań: 75

23.12.2013 22:29

Szaszłyki z podrobów zrób ;)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

23.12.2013 22:59

do pasztetu może ?

Niki22

Zadanych pytań: 46

23.12.2013 23:06

dokup więcej i pyszne pierogi z podrobów zrób :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

23.12.2013 23:16

ja robię pasztet

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

23.12.2013 23:47

Można dodać do pasztetu

Rafcio

Zadanych pytań: 2

23.12.2013 23:55

w sosie uduszone sa pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak