Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.12.2013 22:07

Kupiłam gęś mrożoną z podrobami. Gąskę upiekę pojutrze, podroby wyjęłam. Macie pomysł jak je wykorzystać?

Odpowiedzi (23)

pestka

Zadanych pytań: 424

24.12.2013 01:02

zrobić z tych podrobów farsz i nadziać nim gęś

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

24.12.2013 04:53

zupa krupnik na podrobach jest dobra

tomasz18

Zadanych pytań: 0

24.12.2013 05:50

JA BYM ZROBIL PASZTET , CEBULKA , CZOSNEK itp.

Malinka

Zadanych pytań: 302

24.12.2013 06:46

Ja podroby zawsze wykorzystuję do rosołu lub do pasztetu.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.12.2013 07:21

proponuję zrobić pasztet

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

24.12.2013 07:22

Ugotować na nich zupę , taka a'la flaczki :)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

24.12.2013 07:23

Zrób farsz lub pasztet

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

24.12.2013 07:43

można zrobić gulasz z podrobów

Mati13

Zadanych pytań: 1524

24.12.2013 08:19

sos lub dodać do rosołu

marenka

Zadanych pytań: 179

24.12.2013 08:21

ja bym zrobiła pasztet

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak