Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

31.12.2013 11:54

Kupujecie do wypieków i smażenia - masło klarowane czy raczej tradycyjne?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

31.12.2013 12:02

ja też kupuję zwykłe masło

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

31.12.2013 12:06

używam tradycyjnego masła

gosia56

Zadanych pytań: 466

31.12.2013 11:56

kupuję rzadko częsciej używam tradycyjne

Odpowiedzi (36)

norweska20

Zadanych pytań: 400

31.12.2013 11:55

Ja raz od czasu kupuje klarowane gdyż jest one zdecydowanie droższe niż tradycyjne masło...więc tylko czasami stosuje klarowane, częściej tradycyjne

Edith85

Zadanych pytań: 20

31.12.2013 11:56

jeśli smażę na maśle to tylko klarowanym, do wypieków zwykłe masło

aniagdz

Zadanych pytań: 5

31.12.2013 11:57

używam tradycyjnego:)

Rycerz

Zadanych pytań: 75

31.12.2013 11:58

Masło klarowane używam tylko do ryb, a do pieczenia tradycyjne.

Róża1

Zadanych pytań: 7

31.12.2013 11:58

smażę na zwykłym , bo klarowane jest dla mnie za drogie:-)

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

31.12.2013 11:59

tradycyjnie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

31.12.2013 12:00

kupuję zwykłe masło

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

31.12.2013 12:02

ja raczej tradycyjne

Renata9

Zadanych pytań: 329

31.12.2013 12:07

zawsze kupuję tradycyjne

Beatris

Zadanych pytań: 43

31.12.2013 12:23

Nie kupuję masła klarowanego, bo jak dla mnie jest zbyt drogie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak