Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

31.12.2013 11:54

Kupujecie do wypieków i smażenia - masło klarowane czy raczej tradycyjne?

Odpowiedzi (36)

Angelika10

Zadanych pytań: 938

31.12.2013 13:45

używam tradycyjnego masła

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

31.12.2013 13:51

kupuję zwykłe masło do wypieków

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

31.12.2013 14:53

jedynie czasami klarowane

Megg

Zadanych pytań: 69

31.12.2013 15:05

ja używam zwykłego masła

Dorota59

Zadanych pytań: 950

31.12.2013 15:10

tylko zwykłe masło

Mniam

Zadanych pytań: 87

31.12.2013 15:33

Zwykłe masło. Klarowane jest zbyt drogie.

pestka

Zadanych pytań: 424

31.12.2013 15:44

częściej używam zwykłego masła, ale na klarowanym smażę kotlety schabowe i naleśniki

migotka28

Zadanych pytań: 20

31.12.2013 16:54

ja nie używam klarowanego tylko zwykłe

Motorek

Zadanych pytań: 1446

31.12.2013 17:08

dodaję tradycyjnego

patryska76

Zadanych pytań: 24

31.12.2013 17:33

Raczej stosuję tradycyjne masło ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak