Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

03.03.2014 20:41

Kupujecie może takie sztywne papilotki do muffinek ? Większość niestety nie posiada w środku wkładu, zapobiejącego przesiąkaniu tłuszczu i foremki zmieniają barwę po upieczeniu. Może macie jakieś sprawdzone sposoby, jak temu zapobiec ?

Odpowiedzi (21)

plocia

Zadanych pytań: 561

03.03.2014 21:46

Mam silikonowe papilotki i nic się z nimi nie dzieje, nawet ich nie natłuszczam, odchodzą muffinki bez problemu.

gosiag

Zadanych pytań: 0

03.03.2014 22:00

najlepsze sa silikonowe . bo nic się z nimi nie dzieje

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.03.2014 22:45

ja mam metalowe i silikonowe ,takie są najlepsze

Milka100

Zadanych pytań: 76

04.03.2014 07:44

nie kupuję takich

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

04.03.2014 08:00

Ja kupuje i uzywam tylko jednych Stella są rewelacyjne

Janina

Zadanych pytań: 159

04.03.2014 08:28

Nie kupuję takich;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.03.2014 08:42

też kupuję papierowe i nasiąkają tłuszczem :-)

Ania84

Zadanych pytań: 67

04.03.2014 11:24

po upieczeniu można włożyć do drugiej papilotki :)

Milene

Zadanych pytań: 0

04.03.2014 12:51

Polecam silikonowe. Są świetne ! :)

krokus

Zadanych pytań: 145

04.03.2014 12:53

używam silikonowych foremek są super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak