Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

03.03.2014 20:41

Kupujecie może takie sztywne papilotki do muffinek ? Większość niestety nie posiada w środku wkładu, zapobiejącego przesiąkaniu tłuszczu i foremki zmieniają barwę po upieczeniu. Może macie jakieś sprawdzone sposoby, jak temu zapobiec ?

Odpowiedzi (21)

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

04.03.2014 15:45

Ja mam silikonowe, ale mnie one nie odpowiadają. Mam też formy metalowe do muffinek, do których wkładam zwykłe papierowe papilotki, ale te sztywne lubię dlatego, że bardzo ładnie wyglądają na zdjęciach- oczywiście pod warunkiem, że nie nasiąkną tłuszczem. Miałam nadzieję, że ktoś mi zdradzi jakiś sposób, aby temu zapobiec, ale widzę, że większość niestety niezbyt dokładnie przeczytała moje pytanie :(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak