Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

28.02.2016 13:04

Lubicie faszerowaną paprykę z piekarnika? Jeśli tak to czym faszerujecie paprykę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

28.02.2016 20:13

bardzo lubię faszerowaną paprykę mięsem i kaszą

berys18

Zadanych pytań: 1434

28.02.2016 20:47

najczęściej robię z mięsem i ryżem

Ania321

Zadanych pytań: 179

28.02.2016 13:58

tak, bardzo lubię, często robię z kaszą jaglaną i mozarellą :)

Odpowiedzi (53)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

28.02.2016 13:05

U mnie bardzo lubią faszerowaną paprykę. Najczęściej faszeruję ryż, kurczak ,ser żółty,cebula ,pieczarki oraz kukurydza.

ania2610

Zadanych pytań: 4

28.02.2016 13:13

bardzo lubię, ja najczęściej faszeruję mięsem mielonym z pieczarkami i siekaną natką pietruszki, a na wierzch - dobry ser żółty

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

28.02.2016 13:15

ja robię z kaszą gryczaną i grzybami lub ryżem i mięsem.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.02.2016 13:16

najczęściej kasza plus warzywa i czasem też mięso dodaję do farszu

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

28.02.2016 13:19

Bardzo lubię...najbardziej z mięsem i ryżem ,kuskusem i warzywami...

Renataj

Zadanych pytań: 1275

28.02.2016 13:20

Lubię i dość często przygotowuję. Faszeruję różnościami: mięsem mielonym /samym lub z ugotowanym ryżem albo kuskusem/; drobno pokrojoną wędliną wymieszaną z kuskusem, serem i pomidorem; pieczarkami z cebulką, groszkiem i kukurydzą; kaszą z grzybami leśnymi. Kiedyś jadłam paprykę faszerowaną kaszanką - również była pyszna.

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

28.02.2016 13:40

lubię faszerowaną paprykę, najczęściej nadziewam ją ryżem z mięsem, kaszą i grzybami

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.02.2016 13:40

Robię w sezonie jak jest tania papryka nadziewam mięsem mielonym z ryżem;)

ilka01

Zadanych pytań: 6

28.02.2016 13:48

z ryżem i mięsem ,jarzynami

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.02.2016 13:51

Robię nadzienia, tak jak na gołąbki,czasami robię z kaszą, innym razem z twarogiem, ale nie zawsze robię pieczoną, często ją duszę w sosie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak