Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

28.02.2016 13:04

Lubicie faszerowaną paprykę z piekarnika? Jeśli tak to czym faszerujecie paprykę?

Odpowiedzi (53)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

28.02.2016 15:31

najczęściej faszeruje paprykę mięsem mielonym

anka1988

Zadanych pytań: 25

28.02.2016 15:35

kurczak/mięso mielone, cukinia, marchewka, cebula

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.02.2016 15:43

Czasami zjem, daję taki farsz jak do gołąbków, czyli mięso mielone z ryżem

Barbara13

Zadanych pytań: 21

28.02.2016 16:08

mięsem,ryżem,kaszami,pieczarki i cebulka,dowolne kombinacje

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

28.02.2016 16:14

faszeruję mięsem mielonym z ryżem

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

28.02.2016 16:29

ja nie robię w piekarniku,wolę duszoną w garnku z niewielką ilością bulionu,a faszeruję mięsem,lub farszem jak do gołąbków.robiłam też eksperymenty typu pieczarki itp

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.02.2016 16:35

Lubię taką paprykę i najczęściej faszeruję do wyboru- mięsem mielonym, pieczarkami, grzybami, warzywami, + ryż, kasza gryczana, kasza kuskus.

Janina

Zadanych pytań: 159

28.02.2016 17:16

Paprykę robię tak jak gołąbki;))

pestka

Zadanych pytań: 424

28.02.2016 17:48

bardzo lubię taką paprykę i nadziewam ją mielonym mięsem z ryżem

Róża1

Zadanych pytań: 7

28.02.2016 17:50

ja nie robię w piekarniku , tylko duszę w garnku .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak