Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

20.11.2014 20:29

Ma ktoś pomysł i najlpiej przepis na wykorzystanie ostrych papryczek. Dokładnie odmiana Bishop Crown.

Odpowiedzi (20)

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.11.2014 10:47

ja też suszę papryczki, dodaję do lutenicki potem jak zaprawiam na zimę, do zapiekanek świeżą w małych ilościach oczywiście

molanka

Zadanych pytań: 14

21.11.2014 12:22

ja mrożę papryczki i podam dodaję do różnych zup, np. rosołu, a nawet do bigosu

Camill

Zadanych pytań: 2

21.11.2014 15:17

mozesz zamrozic i korzystac z nich zima

erym

Zadanych pytań: 24

21.11.2014 16:32

ja bym ususzyla, albo dodala do marynowanych przetworow...

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

21.11.2014 16:54

mozesz zamrozic i gdy beda potrzebne bedziesz juz miała gotowe

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

21.11.2014 17:49

Ja suszę, mielę i dodaję do różnych potraw.

marenka

Zadanych pytań: 179

21.11.2014 18:23

Ja ususzyłam i zmieliłam...może zrobie jakąś mieszanke przypraw

pacpaw

Zadanych pytań: 266

22.11.2014 00:31

dzięki za pomysły. Suszone i zmielone już mam. Pomyślę nad mrożeniem i ewentualnie Srirachą. Może tez nafaszeruje serem :o)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

22.11.2014 11:27

zamarynować i używać do pikantnych zakąsek, np do koreczków :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

24.11.2014 08:51

nie pomogę ,nie lubię ostrych potraw

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak