Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

23.02.2017 01:10

Macie ciekawe pomysły jak wykorzystać nadmiar pieczywa? Oprócz mrożenia, grzanek, tostów, smażenia w jajku, tarcia na bułkę tartą... Robiłam już nawet pizzę z chleba i szukam nowych, szybkich pomysłów.

Odpowiedzi (47)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

25.02.2017 16:30

Ja albo smażę w jajku albo mrożę gdy jeszcze zbytnio nie usechł

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

25.02.2017 20:33

nadmiar zabiera pan dla zwierzaków

irenka

Zadanych pytań: 888

25.02.2017 20:51

sporadycznie mam nadmiar chleba (robię zapiekanki lub grzanki)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

25.02.2017 23:53

polecam zapiekanki, spody do pizzy / tarty ,

Iwusia

Zadanych pytań: 242

25.02.2017 23:53

a może tort chlebowy ?

Justyna Jussstiii

Zadanych pytań: 930

26.02.2017 00:20

ja karmie ptaki najczęściej :)

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

27.02.2017 00:56

Wszyscy dostali plusiki za pomysłowość :)

Mati13

Zadanych pytań: 1524

27.02.2017 08:49

mój sposób na nadmiar chleba to - karmienie nim kur :) potem smaczne jajeczka są

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

27.02.2017 10:29

a może anielski pudding maślany? Podobno jest bardzo smaczny :)

dodi

Zadanych pytań: 256

27.02.2017 19:04

najczęściej smaże w jajku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak