Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

21.07.2015 23:03

Macie jakieś sposoby na fasolkę szparagową - fioletową, by nie traciła koloru podczas gotowania ? Próbowałam już z sokiem z cytryny, octem ... zimną wodą... ale niestety kolor ucieka :/

Odpowiedzi (29)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

22.07.2015 09:31

Nie robiłam dawno takiej

bertpvd

Zadanych pytań: 19

22.07.2015 09:44

niestety traci kolor...

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.07.2015 09:57

jeszcze takiej nie miałam :-) , ale warto poczytać waszych rad :-).

ilka01

Zadanych pytań: 6

22.07.2015 10:29

może gotowanie na parze będzie rozwiązaniem :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.07.2015 10:32

chyba nie ma na to sposobu

Helena63

Zadanych pytań: 14

22.07.2015 10:45

też takiej nie miałam

Ola1young

Zadanych pytań: 7

22.07.2015 11:27

@Renata 9 ma racje ,fioletowa to ona będzie tylko na krzaczku

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.07.2015 11:29

chyba nie ma sposobu aby nie straciła swojego koloru podczas gotowania

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

22.07.2015 12:37

nie gotowałam takiej fasolki,a może spróbować ją upiec w piekarniku,skropioną oliwą?

Ela15

Zadanych pytań: 1414

22.07.2015 13:12

zawsze traci kolor : (

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak