Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

17.09.2013 20:33

macie jakiś sposób na buraka by barszcz z niego albo inna zupa miała ładny kolor

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.09.2013 20:35

zawsze buraka piekę zawiniętego w folię aluminiową w piekarniku a pózniej scieram do zupy

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.09.2013 20:37

Ja podobnie jak beatka153 na koniec dodaję surowego buraka

Róża1

Zadanych pytań: 7

17.09.2013 21:00

też dodaję ciut soku z cytryny.

Odpowiedzi (32)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.09.2013 20:34

Ja daję dużo buraków a mało barszczu białego , wtedy kolor jest aż rażący.

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

17.09.2013 20:34

zostawiam surowego buraka i dodaję na koniec nie zagotowując zupy

Renata9

Zadanych pytań: 329

17.09.2013 20:35

można dać troszkę soku z cytryny

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.09.2013 20:36

Ja natomiast w odpowiednim momencie barszcz zakwaszam i nigdy nie jest rdzawy ale buraczany:)

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

17.09.2013 20:36

oczywiście kroję buraczka i trochę trzeba odczekać i wymieszać

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.09.2013 20:36

ja dodaje kilka kropel cytryny

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

17.09.2013 20:40

ciekawe pomysły dziękuję ja zawsze na koniec ścieram buraczka i mam problem bo barszczyk mogę przecedzić a w zupie zostają trochę niedogotowane

Janina

Zadanych pytań: 159

17.09.2013 20:41

Gotuję buraki a na koniec dodaję odrobinę koncentratu;)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

17.09.2013 20:41

Ja dodaję na sam koniec gdy już wyłączę zupę surowego buraka pokrojonego w plastry lub startego na tarce.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

17.09.2013 20:44

ja dodaję sok wyciśnięty z cytryny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak