Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

17.09.2013 20:33

macie jakiś sposób na buraka by barszcz z niego albo inna zupa miała ładny kolor

Odpowiedzi (32)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

17.09.2013 21:41

Ja dodaję trochę soku z cytryny

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

17.09.2013 22:00

cytryna,kwasek ,ocet jak kto woli

Barbara13

Zadanych pytań: 21

17.09.2013 22:17

pod koniec zakwaszan octem lub woda z kiszonych ogorkow ale przede wszystkim nie mozna gotowac zbyt dlugo na ostrym ogniu

misia53

Zadanych pytań: 339

17.09.2013 22:44

a ja pod koniec dodaję łyżkę koncentratu KRAKUSA i jest pysznie czerwony , ...pewnie mnie skrytykujecie ale tak nam smakuje i to jest najważniejsze

monisia1977

Zadanych pytań: 15

18.09.2013 07:01

gotować na malutkim ogniu i przed zagotowaniem wlać ocet

Stenka

Zadanych pytań: 467

18.09.2013 07:35

sok z cytryny lub troche octu zakwasza i zatrzymuje kolor

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

18.09.2013 09:14

czosnek i kwasek cytrynowy albo sok z cytryny

Magda24

Zadanych pytań: 148

18.09.2013 09:56

najpierw wlewam żurek, potem sok z buraka i tylko doprowadzam do wrzenia

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

18.09.2013 12:08

dodaje sok cytrynowy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.09.2013 14:40

Daję dużo buraków startych lub pokrojonych w plasterki i jak się pogotują to dodaję octu 2 łyżki i kolorek piękny jak marzenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak