Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

16.02.2014 09:39

Macie może jakieś "sekrety, triki ", żeby pączki były bardzo pyszne ;)

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.02.2014 09:41

nie mam żadnych trików a pączki mam zawsze puszyste jedno muszą być wyrosnięte

Czyki

Zadanych pytań: 72

16.02.2014 09:48

Podstawa to wszystko świeże, szczególnie drożdże:) ciasto musi być dobrze wyrobione i w ciepłym miejscu, aby urosło:) Powodzenia:)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.02.2014 09:55

Świeże składniki i dobre nadzienie :)

Odpowiedzi (16)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

16.02.2014 09:52

podstawa to świeże drożdże, dobra mąka oraz duża ilość żółtek

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

16.02.2014 09:54

duuuuużo lukru ;-)

ao_12

Zadanych pytań: 38

16.02.2014 09:57

podstawa to świeże drożdże, ja dodaję zawsze do pączków łyżkę wódki (lepszy jest spirytus)-pączki wchłaniają wtedy mniej oleju podczas smażenia

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.02.2014 09:59

ja też nie mam żadnych , po prostu dobre składniki ,świeże drożdże , idealnie dobrze wyrośnięte ciasto i to wszystko .

ada.la

Zadanych pytań: 39

16.02.2014 10:00

jem ich tak mało, że zawsze kupuję

pestka

Zadanych pytań: 424

16.02.2014 10:03

świeże jajka i drożdże , dobrze wyrośnięte ciasto i wiara że na pewno będą udane i smaczne

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.02.2014 10:29

trików nie mam, dobre ciasto wyrośnięte, i wyrobione i to wszystko

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.02.2014 10:39

dobrze wyrobione ciasto to podstawa

Triss

Zadanych pytań: 10

16.02.2014 10:45

1-2 łyżki spirytusu zapobiega wchłanianiu tłuszczu.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.02.2014 10:52

ciasto drożdżowe potrzebuje cierpliwości i ciepła,jak dasz pączkom wyrosnąć pod przykryciem to będą puszyste i pyszne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak