Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

16.02.2014 09:39

Macie może jakieś "sekrety, triki ", żeby pączki były bardzo pyszne ;)

Odpowiedzi (16)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

16.02.2014 11:14

14 żółtek na kg mąki dobrej jakości, świeże drożdże, ciepło w pomieszczeniu i dobrze wyrobione ciasto.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

16.02.2014 11:32

nie znam żadnych trików, ale dla mnie najlepsze pączki to te z dodatkie ziemniaków , długo są świeże.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

16.02.2014 11:32

Łyżka aromatyzowanego alkoholu dodana do ciasta, np. wiśniówki :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.02.2014 13:44

jak jest dużo marmolady różanej

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

16.02.2014 16:22

moja babcia daje bardzo dużo żółtek

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

16.02.2014 16:57

świeże drożdże, żółtka dobrze ubite z cukrem przed dodaniem do drożdży z mąką, dobrze wyrobic ciasto i dobre smakowo nadzienie-jakie lubisz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak