Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirecka12

Zadanych pytań: 66

09.02.2014 12:49

macie może jakiś pomysł na wykorzystanie skórek z pomarańczy??

Odpowiedzi (28)

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

09.02.2014 14:41

można zrobić kandyzowaną, do ciast super

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.02.2014 14:46

zrobiłabym kandyzowaną i potem zużyłabym do ciast

Lidia6

Zadanych pytań: 475

09.02.2014 14:48

suszone dodaję do ciast

Noruas

Zadanych pytań: 232

09.02.2014 14:56

tak, do ciast to dobry pomysł, ale można też zrobić nalewkę lub wrzucić do grzańca.

ada.la

Zadanych pytań: 39

09.02.2014 15:02

zrób kandyzowaną, będzie super do babki na wielkanoc

Milka100

Zadanych pytań: 76

09.02.2014 15:02

robie kandyzowaną

pestka

Zadanych pytań: 424

09.02.2014 15:12

drobno posiekać zalać gorącym syropem i przechowywać w lodówce - używać np jako dodatek do herbaty

bhb8

Zadanych pytań: 1

09.02.2014 15:21

nigdy ich nie wykorzystuję :P

slonko888

Zadanych pytań: 9

09.02.2014 17:07

kandyzowana do ciast albo babke cytrynowa

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

09.02.2014 17:22

smażone do ciast dekoracji i do środka keksu, drożdżówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak