Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

21.12.2016 17:16

makowiec drożdżowy: czy do masy makowej dodajecie trochę drożdży? ponoć lepiej dać i nie ma dziury po ukrojeniu rolady

Odpowiedzi (51)

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.12.2016 10:36

nigdy nie dodawałam drożdży do maku

Mniam

Zadanych pytań: 87

22.12.2016 11:05

Słyszałam o tym sposobie, ale nie robiłam tak.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

22.12.2016 11:34

nigdy nie dodawałam

ilka01

Zadanych pytań: 6

22.12.2016 11:47

nie dodaję

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.12.2016 12:28

nie dodawałam

Habibi

Zadanych pytań: 690

22.12.2016 12:33

Nie słyszałam o tym, ale podobno dodanie do masy makowej całego jajka pomaga w utrzymaniu ciasta przy farszu. Osobiście stosuję metodę siostry mojej babci, czyli zawijanie rolady majowej w papier do pieczenia.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

22.12.2016 13:23

nie dodajemy drożdży do masy makowej

dodi

Zadanych pytań: 256

22.12.2016 15:07

nie nigdy nie dodawałam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.12.2016 16:33

ja nie dodaję

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

22.12.2016 16:47

nigdy nie dodawałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak