Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

29.11.2013 12:17

makowiec na cieście kruchym czy drożdżowym?

Najlepsze odpowiedzi (3)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

29.11.2013 12:22

Tylko na drożdżowym :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

29.11.2013 13:03

U mnie większe wzięcie ma makowiec na cienkim kruchym cieście z bardzo dużą ilością maku.

pestka

Zadanych pytań: 424

29.11.2013 12:20

piekłam już obie wersje i obie są dobre

Odpowiedzi (45)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

29.11.2013 12:24

ja lubię na kruchym

marzencia2007

Zadanych pytań: 394

29.11.2013 12:24

na drożdżowym :)

Niki22

Zadanych pytań: 46

29.11.2013 12:26

ja zawsze na kruchym :)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

29.11.2013 12:28

Zazwyczaj na cieśnie kruchym lub ucieranym. Jeśli z ciastem drożdżowym to w postaci rolady!

Beatris

Zadanych pytań: 43

29.11.2013 12:29

Jeżeli już, to w drożdżowej roladzie, chociaż wolę inne ciasta.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

29.11.2013 12:35

Kruche albo ucierane.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

29.11.2013 12:35

makowiec na drożdżowym najlepiej smakuje

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.11.2013 12:39

Ja robię na kruchym

2milutka

Zadanych pytań: 134

29.11.2013 12:47

na kruchym lepszy jest

adelajda

Zadanych pytań: 234

29.11.2013 12:54

jak na spodzie to kruchym a rolada w drożdżowym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak