Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

29.11.2013 12:17

makowiec na cieście kruchym czy drożdżowym?

Odpowiedzi (45)

dodi

Zadanych pytań: 256

29.11.2013 15:15

ja wolę na kruchym

Seba

Zadanych pytań: 1313

29.11.2013 15:51

ja lubię na ucieranym

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

29.11.2013 16:03

bardzo lubię obie wersje,jaka będzie w tym roku to jeszcze nie wiem:)

Renata22

Zadanych pytań: 672

29.11.2013 16:55

wolę na kruchym, ciasto jest wtedy dłużej świeższe

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

29.11.2013 17:01

ja bardziej lubię na biszkopcie, z ciastem drożdżowym i makiem lubię strucle

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

29.11.2013 17:31

jeśli rolada to na drożdżowym

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

29.11.2013 17:56

ja lubię na kruchym

anemon

Zadanych pytań: 163

29.11.2013 18:02

Nr jeden to drożdżowa strucla, a nr dwa to makowiec bez ciasta.

patryska76

Zadanych pytań: 24

29.11.2013 18:38

Na drożdżowym ;) I na biszkopcie jeśli już ;p

Kasia36

Zadanych pytań: 463

29.11.2013 21:54

jeśli już na cieście to drożdżowym chciałabym zjeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak