Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mala2021

Zadanych pytań: 508

29.05.2015 06:27

mam bardzo dużo świeżego koperku co można z niego zrobić?

Odpowiedzi (50)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

29.05.2015 08:55

Możesz wykorzystać w kuchni, a jak jest za dużo to można ususzyć i albo zamrozić.

Stenka

Zadanych pytań: 467

29.05.2015 08:59

zupa koperkowa, sos koperkowy, resztę zamrozić

bertpvd

Zadanych pytań: 19

29.05.2015 09:11

sos koperkowy do sałatki :) - jogurt grecki + koperek sól i pieprz - pyszna sprawa :)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

29.05.2015 09:23

ja bym zrobiła zupę

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.05.2015 09:28

ostatecznie możesz zamrozić aby się nie zmarnował;)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

29.05.2015 09:44

Zamrozić,:-) .

Mniam

Zadanych pytań: 87

29.05.2015 09:51

Jak mam za dużo koperku to zawsze go kroję i mrożę :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

29.05.2015 09:52

sos koperkowy, zupa koperkowa a najlepiej pokroić i zamrozić

Renataj

Zadanych pytań: 1275

29.05.2015 09:54

Jeśli chcesz wykorzystać na bieżąco to proponuję: sos koperkowy na ciepło /np. do pulpetów/, sos na bazie jogurtu i majonezu do jajek na twardo, można dodać też do sałatki ziemniaczanej lub chłodnika. A jeśli nie wykorzystasz to pęczek możesz wstawić do lodówki do słoiczka z wodą - kilka dni wytrzyma a na dłużej to opłucz, wysusz, posiekaj i zamróź.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

29.05.2015 09:55

ja zawsze siekam i zamrażam na zimę ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak