Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mala2021

Zadanych pytań: 508

29.05.2015 06:27

mam bardzo dużo świeżego koperku co można z niego zrobić?

Odpowiedzi (50)

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

29.05.2015 14:07

ja zawsze mrożę i na zimę jak znalazł

patryska76

Zadanych pytań: 24

29.05.2015 14:15

świeży koperek zawsze drobniutko siekam i wkładam do zamrażarki.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.05.2015 15:14

zrobiłabym zupę koperkową którą uwielbiam a pozostały zamroziłabym

Klausia

Zadanych pytań: 251

29.05.2015 15:32

Sos koperkowy, zupa koperkowa, dodatek do sałatek, posypka na kanapki.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

29.05.2015 16:05

pokroic i zamrozic lub zasuszyc.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

29.05.2015 16:17

z części przygotować coś smacznego np.zupę lub sos , a resztę zamrozić na zimę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

29.05.2015 19:50

Umyć, posiekać, włożyć do worków i zamrozić, zasuszyć, zrobić sos koperkowy, zupę koperkową, posypywać kanapki, dawać do sałatek/surówek, młodych ziemniaków, kapusty, pokroić, dać do słoika i przesypać solą.

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

29.05.2015 20:07

Ja większośc bym pokroiła i zamroziła a z reszty pewnie zrobiłabym zupkę koperkową

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

29.05.2015 20:51

Najlepiej zamrozić!

Motorek

Zadanych pytań: 1446

29.05.2015 20:56

ja bym ugotował zupkę koperkową a resztę zamroził

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak