Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

11.09.2015 10:33

Mam dużą ilość pomidorów. Przetworów już nie chcę robić bo mam już wystarczająco dużo. Co polecacie z nich zrobić oprócz pomidorówki - tak żeby ich wykorzystać jak najwięcej ?

Odpowiedzi (36)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.09.2015 18:50

może ususz

Lucan

Zadanych pytań: 18

11.09.2015 19:21

najlepiej na śniadanie bruschetta, na obiad lasagne lub leczo, na kolację jajka w pomidorach:) a najszybciej jak zrobisz imprezę "pomidorowe pożegnanie lata":D http://www.doradcasmaku.pl/przepis/342378/bruschetta.html http://www.doradcasmaku.pl/przepis/342637/lasagne.html http://www.doradcasmaku.pl/przepis/340020/leczo.html http://www.doradcasmaku.pl/przepis/346723/klasyczna-shakshuka.html

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

11.09.2015 19:45

Zrób : ketchup, przecier pomidorowy, leczo, gazpacho, bruschetta, lasagne, zapiekane pomidory, spaghetti, sos pomidorowy, sok pomidorowy, zamrozić, ususzyć, kłaść je na kanapki.

Ania84

Zadanych pytań: 67

11.09.2015 23:21

ja bym nadmiar ususzyła

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

12.09.2015 00:17

zamrozić w całości lub ususzyć

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

14.09.2015 09:16

sos pomidorowy do słoików

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak